Een resultaat van zes tot acht weken

Ga voetproblemen tegen met een standaardpedicure

Iedere voet kan problemen zoals eelt, likdoorns of ingroeiende teennagels ontwikkelen. Tijdens een standaardbehandeling kan ik u van uw klachten afhelpen. In die behandeling van 30 à 45 minuten kan ik namelijk:

Ik geef u bovendien deskundig advies over hoe u zelf uw voeten kan verzorgen. Als onderdeel daarvan kan ik u de juiste schoenen aanraden. Comfortabele schoenen zijn immers fundamenteel om uw voeten in een goede conditie te houden.

shutterstock
shutterstock

Laat uw voeten eens verwennen

Uw voeten laten verzorgen met een voetbad & scrub?

Bent u van plan om sandalen te dragen en wil u dat uw voeten er verzorgd uitzien? Dan kan u een cosmetische pedicure bij For Nails and Feet boeken. Dat arrangement omvat steeds de volgende behandelingen:

Ter afsluiting van de behandeling kan ik tegen een meerprijs uw nagels met een nagellak of gellak een kleur naar keuze geven. Nagellak heeft een langere droogtijd. Als u daarvoor kiest, brengt u dus best slippers mee om het design niet te beschadigen. U kan mijn cosmetische pedicure trouwens met een standaardbehandeling combineren. Voor de tarieven van mijn pedicures kan u mijn prijslijst raadplegen.

Uw teennagels laten bijwerken?

Maak vandaag nog uw afspraak!