Blijft tot wel drie weken zitten

Uw nagels verlengen & verstevigen met gel

Wil u uw nagels professioneel laten verlengen en verstevigen? Dan zijn gelnagels de juiste oplossing voor u. Die gel breng ik in vier fases aan en tussen elke fase laat ik die onder een uv-lamp uitharden. Dat zorgt voor een extra stevige nagel die tot ongeveer drie weken op uw vingernagels blijft. Na die drie weken kan u terugkomen om de gel te laten bijvullen

Nadat ik de gel aangebracht heb, vijl ik uw nagels in een vorm naar keuze en kan ik nog een gelpolish aanbrengen. Zo kan u voor verschillende kleuren, een blanke lak of een French manicure gaan. Als u uw nagels laat bijwerken, kan u een nieuwe kleur selecteren.

shutterstock
shutterstock

Kies uit oneindig veel kleuren

Gellak op uw natuurlijk nagels aanbrengen

Naast gelnagels kan ik gellak op uw natuurlijke nagels aanbrengen. Daarmee kan ik eveneens uw nagel licht verstevigen. Die blijft ook drie weken op uw nagels. Na die periode komt u bij mij langs om de lak opnieuw aan te brengen of volledig te verwijderen.

In mijn studio kan u een ruim assortiment aan gellak vinden, van tinten die bij uw huidskleur aansluiten tot felle kleuren. U kan tevens voor gellak als onderdeel van een handverzorging gaan. Laat mij gerust iets weten als u nog extra info over gelnagels wil.

Interesse in gelnagels?

Maak vandaag nog uw afspraak!