Een resultaat van zes tot acht weken

Teennagels corrigeren & repareren met gellak

Net als op vingernagels kan ik op teennagels gel aanbrengen. Die kan gebruikt worden om nagels te corrigeren of te reconstrueren. Daarnaast kan ik er nagelziekten mee behandelen en verkleurde nagels retoucheren. De techniek op voeten is exact dezelfde als op handen: er worden enkele lagen aangebracht die allemaal even uitharden onder een uv-lamp.

Door het elastische karakter van de gel zal die u niet hinderen terwijl u wandelt en zal die heel natuurlijk aanvoelen. De groeit op uw teennagels normaal gezien gewoon uit. Uw gelnagels zullen dus zes tot acht weken goed blijven voor u die door mij dient te laten bijvullen. Stuur mij gerust een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

shutterstock
shutterstock

Schimmelinfecties worden verleden tijd

Uw schimmelnagels laten testen & verzorgen?

Niet elke nagel die er als een schimmelnagel uitziet, is er effectief een. Daarom kan ik uw nagel testen om een duidelijke diagnose te stellen. Zo kan ik uw nagel op de juiste manier behandelen. Na slechts tien minuten weet u het resultaat van de test al – die is maar liefst 97,2 % betrouwbaar.

Zo hoeft u geen geld uit te geven aan antischimmelproducten zonder dat u zeker bent dat uw nagel een schimmelinfectie heeft. Als de test positief is, stel ik in samenspraak met u een behandelplan op om de nagel te laten herstellen of volledig te reconstrueren. Als u uw schimmelnagel wil camoufleren, kan ik er na de pedicure een gellak op aanbrengen.

Een oplossing nodig voor schimmelnagels?

Maak vandaag nog uw afspraak!