In verschillende sessies

Ga nagelbijten tegen met kunstnagels

Uit spanning of stress kan u beginnen te nagelbijten en dat kan een hardnekkige gewoonte worden. Ik help u om die gewoonte af te leren en uw nagels weer te verstevigen. Dat doe ik door kunstnagels aan te brengen die te hard zijn om op te bijten. Zo kunnen uw nagels opnieuw goed groeien. Bij mijn nagelbijtarrangement komt u zeven weken lang één keer per week naar mijn nagelstudio:

Eerste afspraak

  • nagelbedverlenging
  • verstevigend laagje op de natuurlijke nagel

Tweede, vierde & zesde afspraak

  • hoekjes & randjes wegvijlen
  • nagels controleren

Derde, vijfde & zevende afspraak

  • nagels inkorten & in model vijlen
  • nagels opvullen & bijwerken

De combinatie van een nieuwe set nagels, drie controlebehandelingen en drie opvulbehandelingen zou normaal € 252,50 kosten. Het nagelbijtarrangement bedraagt echter slechts € 230,00. Let wel op: dat bedrag dient u bij de eerste behandeling volledig te betalen en wordt niet geretourneerd als u daarna beslist om met de behandelingen te stoppen.

shutterstock

Kies uit twaalf kleuren

Flexibele & broze nagels behandelen met BIAB

Droomt u van lange nagels, maar breken uw nagels altijd af voor ze de gewenste lengte bereikt hebben? Dan kan ik uw flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels met de BIAB (Builder In A Bottle) Natural Nail Treatment van Seduction verstevigen. U kan uit de twaalf beschikbare kleuren vast en zeker een tint kiezen die perfect bij uw huid past.

Voor ik aan de behandeling begin, worden uw handen gedesinfecteerd, uw nagelriemen achteruit geduwd en de dode huid verwijderd. Daarna ga ik in drie fases te werk:

Fase 1

Sterkte
  • gezondheid van de nagels bekijken
  • versteviging op de natuurlijke nagels aanbrengen
  • wensen qua vorm, lengte & kleur bespreken

Fase 2

Vorm
Natuurlijke nagels in een vorm naar keuze vijlen

Fase 3

Lengte
Lengte inkorten of behouden

De laatste fase blijf ik herhalen, idealiter komt u daarvoor om de drie à vier weken in mijn studio langs. Met die behandeling kan u uw nagels tot 5 mm laten uitgroeien. Als u daarna uw nagels nog langer wil laten worden, kan ik gelnagels met een verlenging aanbrengen. Om uw nagels te hydrateren en de groei ervan te stimuleren, brengt u tijdens en na de behandeling best twee keer per dag een goede nagelriemolie aan.

Uw nagels laten behandelen?

Maak vandaag nog uw afspraak!